ecas-tomaten.jpg

MPS on the move

MPS is in beweging; dat merk je op verschillende manieren. Processen en systemen worden aan een check-up onderworpen, nieuwe collega’s komen aan boord om samen met de zittende MPS-crew hun kracht en energie in te zetten om de ambities van MPS in 2018 en volgende jaren te realiseren. MPS zet in op meer innovatie en ICT en gaat nu ook fysiek ‘on the move’.

Met ingang van 28 mei 2018 zal het kantoor van MPS officieel gevestigd zijn aan de Leehove 65a, 2678 MB De Lier. Dat is het paviljoen achter het kantoor van Rabobank Westland aan de Westerlee Rotonde (N213,N223/A20). Daar werken zowel MPS als MPS-ECAS op één etage volgens de principes van flexibele en open werkplekken. Hieronder alvast een kijkje op de nieuwe locatie via Google Maps.

Directeur MPS-ECAS treedt terug


jacqueswolbertMet ingang van 1 april 2018 treedt Jacques Wolbert terug als directeur van MPS-ECAS. In goed overleg en met instemming van het MPS-bestuur heeft hij besloten om zijn functie neer te leggen. Vorig jaar werd onder zijn leiding binnen MPS-ECAS een herschikking van taken en processen doorgevoerd en werd de ECAS-organisatie als een zelfstandig en onafhankelijk onderdeel van de MPS-groep meer lean en mean georganiseerd. Daarbij kreeg ook de functie van directeur MPS-ECAS een invulling die verder af kwam te staan van de persoonlijke ambities van Jacques Wolbert. MPS dankt hem voor de ruim 22 jaar dat hij professioneel actief is geweest binnen de MPS-Groep waarvan 8 jaar als directeur MPS-ECAS.

pdfLees meer .....

Vacatures

pdfVacature backoffice assistant

pdfVacature auditor voedselveiligheid

pdfVacature auditor

pdfVacature senior auditor

Werken bij MPS-ECAS

Wij zijn op zoek naar talentvolle, ambitieuze medewerkers met relevante werkervaring. Mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en een bijdrage kunnen leveren aan de groei van MPS. 'Stevige' persoonlijkheden die resultaatgericht te werk gaan en onze projecten tot een succes maken.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

MPS vraagt veel van jou als medewerker, maar daar krijg je ook veel voor terug. Bij ons gaan de arbeidsvoorwaarden verder dan alleen een goed salaris. Zo hebben we een uitstekende pensioenregeling, 8,33% vakantiegeld en krijg je korting wanneer je kiest voor een van de twee collectieve ziektekostenverzekeringen. Ook heb je conform de CAO bij een 38-urige werkweek recht op 27 verlofdagen. Uiteraard krijgen ondernemende medewerkers alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling door het volgen van opleidingen.

Draag bij aan duurzame keten

Werk je bij MPS? Dan draag jij zelf ook bij aan een duurzame keten. En het is hierbij vanzelfsprekend dat je de tuinbouwsector een warm hart toe draagt.

Acquisitie vacatures
Regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. De werving van deze nieuwe collega’s verzorgen wij zelf.

Incidenteel maken wij gebruik van een extern bureau waarbij we werken met een reeds geselecteerd groepje van bureaus.
Deze werkwijze passen wij al vele jaren toe en met succes, aangezien wij hiermee al vele geschikte collega’s hebben mogen verwelkomen.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk onze werkwijze te respecteren en geen (telefonische) acquisitie te voeren.

Het is ook mogelijk om een open sollicitatie naar ons te sturen.

Mail je CV en bijbehorende motivatie aan MPS: