Om het voor u als klant zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we ons certificatiereglement en onze algemene voorwaarden vereenvoudigd. Alle wijzigingen zijn goedgekeurd door ons College van Deskundigen.

Dit betekent het volgende voor u:

  • Vanaf 1 januari 2020 worden alle bestaande certificatie-overeenkomsten omgezet naar overeenkomsten voor onbepaalde tijd. Alle nieuwe klanten ontvangen vanaf dat moment ook een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Deze overeenkomsten voor onbepaalde tijd zijn opzegbaar met inachtneming van een termijn van ten minste twee maanden voor het einde van het lopende kalenderjaar.
  • De bepaling dat binnen sommige certificatieschema’s de eigenaar van het betreffende certificatieschema auditrapporten kan opvragen, is nu integraal opgenomen in het certificatiereglement van MPS-ECAS.
  • Het moment van het sluiten en aangaan van de overeenkomst is verduidelijkt.

 

In de documentendatabase kunt u alle documenten raadplegen. De nieuwe voorwaarden en documenten gelden vanaf 1 januari 2020.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben dan kunt u contact opnemen met MPS-Service & Support, bereikbaar via +31(0)174 615 715 of info@my-mps.com.