ecas_tomaten.jpg

Registratieprogramma MY-MPS

Om uw gegevens op de juiste manier te registeren heeft MPS een programma ontwikkeld. Dit online registratieprogramma is er in twee versies: dagregistratie en periode registratie. Het programma MY-MPS dagregistratie biedt allerlei mogelijkheden om routinematige handelingen snel en efficiënt uit te voeren. Denkt u bijvoorbeeld aan voorraadbeheer, meterstandenregistratie en dagregistratie van middelen en meststoffen (zelfs per gewas of deel van het bedrijf is mogelijk). 

MY-MPS (periode):

Vierwekelijks levert u uw gegevens bij MPS in. De voordelen zijn het gebruiksgemak en de overzichtelijke schermen. Naast het teeltplan berekent en registreert u in MY-MPS elke vier weken zelf het verbruik van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, energie, water en belichting. Ook is het mogelijk om in MY-MPS de UO-emissie gegevens te registeren. En met een druk op de knop verstuurt u uw registratie naar MPS.

MY-MPS (dag):

Deze versie is geschikt voor bedrijven die alle uitgevoerde handelingen per dag willen vastleggen. Zo kunt u bijvoorbeeld voorraadbeheer, dagregistratie van middelen en meststoffen per gewas of per locatie bijhouden. De MY-MPS dagregistratie versie is ook een goed instrument als u MPS-GAP gecertificeerd bent en een dagregistratie moet bijhouden.

Samengevat biedt MY-MPS (dag) de volgende mogelijkheden:

- Registreert per dag
- Handmatige berekening overbodig
- Automatische koppeling naar perioderegistratie
- Programma stuurt gegevens op tijd door
- Voldoet aan wet- en regelgeving
- Te gebruiken als voorraadbeersysteem
- Overzichten

Meer informatie?

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte neem contact op met afdeling Service & Support bel 0174 - 615 715. Zij helpen u graag verder.