Stap 1: De eerste selectie
Na het versturen van jouw sollicitatie ontvang je van ons een ontvangstbevestiging waarin we aangeven je sollicitatie in goede orde te hebben ontvangen. Na de sluitingsdatum maken we een eerste selectie en wanneer we denken dat je een geschikte kandidaat bent, ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Stap 2: Kennismakingsgesprek
In dit eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Meestal voer je dit gesprek met een HR-medewerker en de leidinggevende van de afdeling waarbij je eventueel komt te werken. Tijdens dit gesprek kom je (nog) meer te weten over de MPS-Groep en krijg je de ruimte om iets over jezelf te vertellen, bijvoorbeeld over je werkervaring en je opleiding, maar ook over je interesses en vaardigheden. Daarnaast is er ruimte voor vragen van jouw en onze kant.

Stap 3: Vervolggesprek
Wanneer zowel wij als jij enthousiast zijn na het kennismakingsgesprek ontvang je een uitnodiging voor een vervolggesprek. Hierin zul je een gesprek voeren met medewerkers van de desbetreffende afdeling om te zien of er een match is.

Stap 4: Aanbod
Wanneer zowel wij als jij nog steeds enthousiast zijn na het vervolggesprek ontvang je van ons een aanbod via de mail, waarbij we ook de secundaire arbeidsvoorwaarden en de cao toesturen. Wanneer je hiermee akkoord gaat, stellen we een datum vast waarop je op ons kantoor de definitieve arbeidsovereenkomst komt tekenen. Dan maak je ook direct kennis met de directie en onze medewerkers. Hierna ben je officieel onze collega en heten wij je van harte welkom bij de MPS-Groep!