Zijn wij op zoek naar jou?

We zijn regelmatig op zoek naar getalenteerde, ambitieuze collega’s. Collega’s met relevante werkervaring die zichzelf willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan de groei van MPS en MPS-ECAS.

Auditor Substraten

Ben jij een professional met interesse voor kwaliteitsborging? Vind jij het daarnaast leuk om het buitenland te ontdekken zijn en ga je flexibel om met werktijden? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Medewerker Binnendienst

Ben jij doortastend, klantgericht, nauwkeurig en heb je ervaring met gegevensverwerking? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Senior Auditor

Ben jij een professional met interesse voor kwaliteitsborging? Vind jij het daarnaast leuk om veel onderweg te zijn en ga je flexibel om met werktijden? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Ervaren DevOps Engineer AFAS

Ben jij degene met de goede ideeën om ERP applicaties te verbeteren? Spreekt het je aan om de agrarische sector te helpen verduurzamen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Quality Assurance Specialist

Ben jij ervaren op het gebied van kwaliteitsmanagement en wil jij met jouw waardevolle ervaring een bijdrage leveren om kwaliteit en duurzaamheid binnen de tuinbouw en sierteelt transparant te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Auditor

Ben jij een professional met interesse voor kwaliteitsborging? Vind je het daarnaast leuk om veel onderweg te zijn en ga je flexibel om met werktijden? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!