Zijn wij op zoek naar jou?

We zijn regelmatig op zoek naar getalenteerde, ambitieuze collega’s. Collega’s met relevante werkervaring die zichzelf willen ontwikkelen en een bijdrage willen leveren aan de groei van MPS-ECAS.

Werken bij MPS-ECAS betekent werken in het hart van de tuinbouwsector om duurzaamheid te vergroten. Wil jij hier deel van uitmaken? Kijk dan of één van onderstaande vacatures bij jou past, solliciteer direct en wellicht nodigen wij jou dan uit voor een gesprek!

Onze zusterorganisatie MPS heeft ook regelmatig interessante vacatures. Klik hier om naar de website te gaan.

Stagiair Quality Assurance Specialist

Ben je op zoek naar een stageplaats, heb je affiniteit met kwaliteitsmanagement en wil je een bijdrage leveren om kwaliteit en duurzaamheid binnen de tuinbouw en sierteelt transparant te maken? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Auditor Substraten (36-40 uur)*

Word jij enthousiast als je elke dag bedrijven mag bezoeken? Wordt je interesse gewekt als het om substraten gaat? En zie je een buitenland bezoek als de kers op de taart? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

*Ook zzp’ers kunnen reageren op deze vacature!

Lid College van Deskundigen

Wilt u actief bijdragen aan de kwaliteit en het onpartijdig en onafhankelijk functioneren van MPS-ECAS? Spreekt de enigszins formele rol van het College van Deskundigen u aan? Dan zijn wij wellicht op zoek naar u.

Medewerker Backoffice

Laat jij niets aan het toeval over en zorg jij dat alles op rolletjes verloopt? Heb jij daarnaast oog voor elk klein detail? Lees dan snel verder!

Auditoren (32-40 uur)*

Neem jij graag een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven? Ben je nieuwsgierig en vind je het daarnaast leuk om veel onderweg te zijn en ga je flexibel om met werktijden? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

*Ook ZZP’ers kunnen reageren op deze vacature!

Freelance Auditoren

Neem jij graag een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven? Ben je nieuwsgierig, vind je het leuk om veel onderweg te zijn en ga je daarnaast flexibel om met werktijden? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!